Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش «سلاله‌ها؛ یادواره شهید محمدحسین فهمیده» با گرامیداشت یاد ۱۰۰ شهید و تجلیل از ۴۰ جانباز دفاع مقدس امروز در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴ فرهنگی فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، همایش «سلاله‌ها؛ یادواره شهید محمدحسین فهمیده» با گرامیداشت یاد 100 شهید و تجلیل از 40 جانباز دفاع مقدس امروز(دوشنبه 18 آذرماه) در تالار خلیج فارس باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم با حضور مجید فهمیده برادر شهید فهمیده، مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس و برخی از مسئولان آموزش و پرورش برگزار شد.

زهرا کوهساری، معاون فرهنگی سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس، در این مراسم با اشاره به برگزاری طرح سلاله‌ها در سطح مدارس گفت: طرح «سلاله‌ها» با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و یاد شهدای دفاع مقدس از سال 94 آغاز شده است. این طرح با محوریت معرفی پدران جانباز به فرزندان و پدربزرگان شهید به نوه‌هایشان فعالیت داشته است. تلاش ما براین بوده تا با اجرای طرح سلاله‌ها نسل جدید را با آرمان‌های دفاع مقدس و ارزش‌هایی که پدربزرگان شهید به خاطر آن جان خود را فدا کرده‌اند، آشنا کنیم.

معاون فرهنگی سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به اجرای طرح سلاله‌ها در مناطق مختلف، اضافه کرد: این طرح در مناطق مختلف شهر تهران میان نونهالان و نوجوانان برگزار شده و طرح بسیار موفقی بوده است. ما بازخورد خوبی از آن تاکنون گرفته‌ایم. امروز نیز در این یادواره پذیرای دانش‌آموزانی هستیم که در مدرسه‌ای به نام شهید محمدحسین فهمیده مشغول تحصیل هستند.

کوهساری در ادامه تصریح کرد: امروز همه فرزندان ایران اسلامی با زندگی شهید دانش‌آموز محمدحسین فهمیده آشنا هستند و امیدواریم با تلاش اقشار مختلف جامعه همه جوانان و نوجوانان با سبک زندگی این شهید همراه شده و مسیر آینده خود را ترسیم کنند.

هادی کاظمی، جانباز شیمیایی هشت سال دفاع مقدس یکی از جانبازانی بود که در این مراسم از او تجلیل شد. وی در سال 64 در جبهه جنگ تحمیلی دچار عارضه شیمیایی شده است. کاظمی در این مراسم با اشاره به خصوصیات برجسته شهید فهمیده خطاب به دانش‌آموزان گفت: تمام دانش‌آموزان ما امروزه باید از محسنات اخلاقی شهید فهمیده الگو بگیرند؛ کسی که حضرت امام(ره) او را رهبر 13 ساله ما نامید. شهید فهمیده هم برای نسل ما و هم برای فرزندان نسل چهارم انقلاب که روزهای جنگ تحمیلی و مبارزات انقلابی را لمس نکرده‌اند، الگوی خوب و جامعی است.

مجید فهمیده، برادر شهید محمدحسین فهمیده، با حضور در جمع دانش‌آموزان این همایش با روایت خاطره‌ای از برادرش یادآور شد: شهید حسین فهمیده دو خواهر داشت که در زمان طاغوت به مدرسه می‌رفتند. آن زمان از طرف شاه دستور آمده بود که دانش‌آموزان بدون حجاب در مدرسه حاضر شوند، اما حسین نمی‌توانست این موضوع را قبول کند. سه‌بار در سه مرحله مختلف مسئولان مدرسه از سر خواهران حسین روسری کشیده و آن را داخل سطل انداخته بودند. وقتی محمدحسین فهمیده متوجه این موضوع شد، بسیار ناراحت شد.

جانباز مجید عظیم‌زاده به خیل شهدا پیوست

وی ادامه داد: حسین پشت سر خواهرانش به مدرسه آمد و پشت در ایستاد. به محض اینکه مدیر طاغوتی مدرسه مجدداً خواست روسری را از سر خواهران شهید فهمیده بردارد، او جلو رفت و گفت هر کس دست به روسری خواهرانم بزند، با من طرف است. برخوردی که او آن روز با مسئول مدرسه داشت، باعث شد دیگر کسی جرأت نکند که با حجاب این خواهران برخوردی شود. اگر شما دانش‌آموزان هم می‌خواهید راه شهید حسین فهمیده را ادامه بدهید، همیشه حجابتان را رعایت کنید.

در انتهای مراسم با حضور مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس، مجید فهمیده برادر شهید محمدحسین فهمیده، میرشفیعی مسئول منطقه دو آموزش و پرورش تهران از 40 جانباز دفاع مقدس به همراه فرزندان دانش‌آموزشان تجلیل شد. نغمه اسدپور، از بانوان جانباز هشت سال دفاع مقدس هم در این مراسم تجلیل شد.

انتهای پیام/

R1013186/P/S4,38/CT11 واژه های کاربردی مرتبط جانبازان دفاع مقدس شهدای دفاع مقدس دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جانبازان دفاع مقدس شهدای دفاع مقدس دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس جانبازان دفاع مقدس شهدای دفاع مقدس دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب

«موسیو کمال» داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم است. او بعد از مسلمان شدن در جنگ تحمیلی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش مشرق، بهزاد دانشگر با کتاب «موسیو کمال» به نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌آید. این کتاب داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد و می‌شود تنها شهید اروپایی دفاع مقدس.

در بخشی از این کتاب می‌خوانید:

«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»

«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» ۹ آوریل ۱۹۶۴ در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن ۱۷ سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.

شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیّع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر (ع) قم، قطعه ۱۸ ردیف دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • دانش، معنویت و مهارت سه‌گانه‌ ارتقای معلم نمونه است
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در سازمان زندان‌‎ها
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد